خواص سیر و تأثیر مثبت و شگفت انگیز آن بر بدن انسان
خواص سیر و یا اینکه سیر بر بدن ما انسان ها چه تاثیری دارد برای همه سوال می باشد. سیر بوی بسیار تندی دارد اما یکی از مقوی ترین خوراکی هایی می باشد که روزانه از آن در انواع غذاها نیز استفاده داریم. یکی از خواص سیر این است که با خوردن آن بدن ما دارای مقاومتی خاص در برابر انواع بیماری ها می شود پس با همراه باشید تا از نظر تغذیه سیر را بررسی کنیم.
خواص سیر چیست؟
مصرف روزانه سیر، به طور ناشتا بدن را تقویت می کند زیرا سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی بسیار قوی و مؤثر است.مصرف روزانه یک حبه سیر به طور ناشتا احتمال بالا رفتن فشار خونرا کم و گردش خون را منظم می کند و مانع بروز مشکلات قلبی می شود. مصرف روزانه سیر، کبد و مثانه را تحریک کرده و کبد را از سموم پاکسازی می کند همچنین در مواقع اسهال، معده را پاکسازی کرده و دیواره آن را تقویت می کند و مانع بروز زخم معده می شود.
سیر بدن را از وجود انواع انگل ها و کرم ها پاکسازی کرده و مانع ابتلا به دیابت می شود همچنین یک پاک کننده و ضد عفونی کننده طبیعی است که تک تک اعضای بدن از دهان و مری و معده و کبد گرفته تا روده ها را ضد عفونی می کند.مصرف روزانه سیر، پوست را هم پاکسازی می کند و مانع افزایش درجه حرارت بدن و بروز سرگیجه و تهوع و سردرد می شود.
سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی بسیار مؤثرتر از آنتی بیوتیکهای شیمیایی است.مصرف سیر با غذاهای دیگر یا با سالاد و سبزیجات هم بسیار مفید است اما بهتر است اول صبح و ناشتا مصرف شود.سعی کنید مصرف سیر را برای خود تبدیل به یک عادت کنید و با خوردن آن بدن و زندگی خود را در برابر انبوه بیماری های ناشی از مواد شیمیایی و دود ماشین ها و آلودگی های زیست محیطی بیمه کنید.
خواص سیر-با فواید و خواص بی شمار سیر آشنا شوید
از سالهای دور تا کنون از سیر برای تصفیه خون استفاده می شده است. سیر حاوی ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد.خوردن سیر مجاری تنفس و خون را پاک می کند و با این کار از شدت و زحمت تنگ نفس کاسته و گاهی موجب درمان آن می شود.
بعضی از انواع سل ریوی را معالجه می کند مخصوصا وقتی که با شیر ممزوج شود، زیرا در این صورت اثر قابل توجهی در کشتن میکرب کوخ دارد (میکرب سل).سیر پوست بدن را خوش رنگ و گونه را سرخ و روده ها را از عفونتها پاک می کند به خصوص در اطفال، و با این خصوصیت سپری مقابل تیفوئید و دیفتری و مسکن سیاه سرفه و خروسک است.
مضرات سیر=خواص سیر
مادران شیرده در خوردن سیر زیاده روی نکنند زیرا سبب تغییر مزه شیر آنها شده و ممکن است نوزاد از خوردن شیر صرف نظر کند.زیاده روی در مصرف سیر باعث سرگیجه، کاهش فشار خون، آلرژی (حساسیت)، و در موارد نادر منجر به خونریزی می شود.ظاهرا سیر تاثیری بر متابولیسم داروها ندارد، اما بیمارانی که از داروهای ضد انعقاد
خون مثل آسپرین استفاده می کنند، باید در مصرف سیر احتیاط کنند، زیرا سیر مانع از انعقاد خون می شود. از این رو افرادی که جراحی می کنند، باید 7 تا 10 روز پیش از جراحی از خوردن سیر خودداری کنند، زیرا زمان خونریزی را طولانی تر می کند. زنان آبستن یا شیرده بهتر است از سیر استفاده نکند . سیر را به صورت قرص سیر،ترشی سیر،سیر سرخ شده و…استفاده می کنند.
بعضی از افراد از روغن بدست آمده از سیر برای درمان عفونت های قارچی، زگیل ها و میخچه استفاده می نمایند. هرچند تحقیقات علمی نشان می دهد که سیر می تواند قادر به درمان عفونت های قارچی از قبیل پای ورزشکاران می باشد، اما کارایی روغن سیر برروی زگیل ها و میخچه ثابت نشده است.
مصرف سیر در باردرای زمانیکه در مقادیر درست مصرف شود، عموما بی خطر می باشد. سیر عموما زمانیکه در مقادیر درمانی مصرف می شود، در دوران باردرای پر خطر می باشد.زمانیکه سیر برروی پوست استفاده می گردد، عموما می تواند خطرناک باشد. سیر می تواند باعث آسیب دیدن پوست به شکل سوختگی شود.
مصرف سیر خوراکی برای عموم مردم مطمئن و ایمن می باشد. سیر می تواند باعث بوی بد دهان، احساس سوزش در دهان و یا معده، سوزش معده، بادشکم، تهوع و استفراغ، بوی بد بدن و اسهال شود. این عوارض جانبی عموما در مصرف سیر خام بیشتر می باشد. همچنین سیر می تواند خطر خونریزی را نیز افزایش دهد. آسم و سایر واکنش های آلرژیکی نیز در افرادیکه سیر مصرف می کنند ممکن می باشد.
خواص سیر-بیماری هایی که سیر در آنها بی تاثیر است
دیابت – بنظر نمی رسد که مصرف سیر تاثیری در درمان قند خون بالا داشته باشد.درمان هیلوباکتر – هرچند در نتایج آزمایشگاهی مصرف سیر باعث کاهش این باکتری شده بود، ولی در عمل چنین چیزی مشاهده نشد.کلسترول بالا – تحقیقات زیادی در رابطه با تاثیر سیر بر چربی خون، کلسترول خون و تری گلیسیرید انجام شده است، با اینحال نتایج در این مورد مختلف است.
خواص سیر-در برابر سرماخوردگی از ما محافظت میکند
در فصلهای آنفلوآنزا و سرماخوردگی، بسیاری افراد از بیماریهای ایجاد شده توسط باکتریها رنج میبرند. گفته میشود افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیفتری هستند، بیشتر مستعد ابتلا به بیماری هستند. و به گفتهی بسیاری مصرف سیر میتواند عملکرد محافظتی سیستم ایمنی را تقویت کند. مطالعهای نشان داد مصرف روزانهی این سبزی پرخاصیت ابتلا به آنفلوآنزا و سرماخوردگی را تا ۶۳٪ کاهش میدهد. بنابراین اگر مستعد ابتلا به بیماری هستید، اضافه کردن سیر به رژیم غذاییتان میتواند مفید باشد.
خواص سیر-سطح کلسترول پایینتر
همه میدانیم که پیروی از یک رژیم مملو از کلسترول ما را در معرض خطر کلسترول بالا قرار میدهد. سطح کلسترول بالا یکی از محرکهای اصلی ایجاد بیماریهای قلبی است. یکی از راههای کاهش سطح کلسترول مصرف سیر است. گفته میشود مصرف روزانهی مکمل سیر کلسترول کل و کلسترول الدیال را تا ۱۵٪ کاهش میدهد. این سبزی پرخاصیت تنها کلسترول الدیال (بد) را کاهش میدهد و بر سطح کلسترول اچدیال (خوب) تاثیری ندارد.
پس مصرف سیر مقدر کلسترول خون را پائین می آورد . یعنی مقدار LDH را کاهش می دهد. مقدار مصرف آن برای این منظور ۳۰ گرم در روز است . جالب است که با مصرف این سبزی پرخاصیت در چند ماه اول مقدر کلسترول ممکن است بالا رود و این بدین علت است که کلسترول از داخل نسوج خارج شده و داخل خون می شود که از آنجا دفع گردد بعد از اینکه کلسترول بحالت نرمال رسید باید برای نگهداری آن روزی نصف سیر خام مصرف کرد .
خواص سیر-عملکرد ورزشی را تقویت میکند
ورزشکارانی که باید ورزشهای به شدت دشوار انجام دهند، باید سیر را به رژیم روزانهشان اضافه کنید. سیر یکی از قویترین موادی است که میتواند عملکرد ورزشی را به طرز چشمگیری ارتقا دهد. این سبزی پرخاصیت نه تنها امروزه توسط ورزشکاران مصرف میشود، بلکه در فرهنگهای باستان توسط کارگران
استفاده میشد تا خستگیشان را کاسته و ظرفیت کاریشان را افزایش دهد.در یونان باستان، به ورزشکاران المپیک مکمل این سبزی پرخاصیت میدادند. مطالعات بسیاری از این امر پشتیبانی میکنند. بیماران قلبی پس از ۶ هفته مصرف روغن سیر، کاهش چشمگیر ضربان قلب و بهبود ظرفیت ورزشی را تجربه کردند.
گردآورنده: www.cafedaran.com